google-site-verification: google37e5d275d53bf815.html
Frakt 49:-/Fri retur

Löshår, peruker, kläder Jönköping

Varmt välkommen till Omson! Med bas i Jönköping säljer vi allt från peruker och löshår till kläder online. Förhoppningen är att det ska finnas något för alla i vår webbshop, oavsett vad man eftersöker. 

Sedan länge har vi en passion för bra peruker och hårförlängningar. Vårt utbud av löshår och peruker är brett. Bland vårt utbud hittar ni löshår och peruker i olika färger, längder och texturer för att det ska finnas något för alla. Produkterna ligger i olika prisklasser som grundar sig i kvalitet och andra faktorer. Om ni vill veta mer om någon specifik produkt klickar ni på produkten i fråga, där finns närmare information 

Samtliga produkter hittar ni under Produkter. Vill ni veta mer om någon specifik produkt klickar ni på produkten i fråga, där hittar ni en närmare produktbeskrivning. I produktbeskrivningen finner ni storlekar, längder, material samt andra egenskaper. Vi på Omson älskar produkter som kan inspirera och bidra till en bättre vardag. Hos oss hittar ni kvalitativa produkter.

På Omson har vi ett gemensamt mål kring att våra kunder ska känna sig trygga och säkra när de handlar från oss. Frakten kostar 49 kronor medan eventuell retur är gratis. Som kund har du 14 dagars öppet köp. Tveka inte på att kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar, kontakta oss smidigast via mail på [email protected]

Som sagt har vi vår bas i Jönköping men eftersom vi har en webbshop kan ni handla allt från kläder till peruker och löshår av oss oavsett vart ni befinner er. Förhoppningsvis hittar ni precis det ni är ute efter i vårt sortiment.

Du kan chatta med oss